Babagan awake dhewe

Profesional ngasilake bahan kimia sajrone 22 taun.

Weifang Dehua New Polymer Material Co.,ltddiadegake ing taun 1999, yaiku pabrik kimia profesional sing gedhe kanthi sistem standar kontrol kualitas lan sertifikat sertifikasi ISO 9001 ing taun 2002.Pusat riset peringkat ndhuwur lan tim manajemen lan fasilitas tes bakal mbantu nyukupi kabutuhan saben klien kanthi akurat lan cepet.

Situs Web Kita Liyanewww.dhprochem.com

  • pabrik05